YEPHA LIVE TOUR M. BAND

Køb billet her

KØBENHAVN HOTEL CECIL – 24.03.22

Support: Lærke Emilie

VIBORG – PALETTEN – 26.03.22

ASSENS – TOBAKSGÅRDEN – 31.03.22

SVENDBORG – BORGERFORENINGEN – 02.04.22.

Support: TBA

ODENSE – POSTEN – 06.04.22

ROSKILDE – GIMLE – 08.04.22

Yepha er klar til at indtage de danske scener i foråret 22!

Efter tusindvis af timers udvikling og efter udgivelse af nyt materiale, er Yepha og hans band klar til at gæste de danske spillesteder.
Et hit-spækket bagkatalog forenes med det nyeste materiale og giver publikum et show, der blander fest og eftertænksomhed – fremført i et fabelagtigt ordspil, som kun få danske rappere mestrer. I 2022 medbringer Yepha sig Birk Nevel (Andreas Odbjerg, Medina, Benjamin Hav) og Buster Jensen (Blaue Blueme, Guldimund mfl.) på scenen.

Yepha er bedst kendt fra rap-gruppen UFO Yepha som lagde landet ned i 00’erne med hits som blandt andre ”Hver dag”, ”Op med håret”, ”Fluen på væggen”,” stille og roligt knald på”, ”Hængekøjen”.

De senere år har han som soloartist skabt kæmpe hits som ”Skub til taget”, ”Det stikker helt af” og ”Ik’ gør det”. Ud over egne produktioner og hits har Yepha udgivet musik med artister som, Suspekt, Johnson, Jokeren, Barbara Moleko, Natasja, og Kaka.

Yepha’s seneste EP ”Sidste Liv” – er skabt i samarbejde med producer Søren Buhl Lassen, som også kendes fra det fremadstormenende band, Blaue Blume.
Yepha og Søren har sammen skabt et helt nyt lyd- og tekstunivers, som senest har modtaget 5 stjerner i Gaffa.
Sidste liv har taget det cinematiske med i sit fortæller-univers -melankoli, længsel og realiseret mystik er flettet ind i ord, dynamik, broer og forløsende omkvæd. Titlen er symbol på, at det er sidste chance for at finde kærligheden til musikken og livet som kunstner.
EP’en er på den måde, både en slutning og en start på et liv. Det sidste liv.

Kom og mød Danmarks bedste live rapper og mærk stemningen fra snart to årtier smeltet sammen til én aften.